Bericht versturen

Metrisch Geologisch de Beetjest2 van de Kernboor - 76, T2 - 86/Diamant doordrong Beetje met Hoge snelheid het boren voor hard graniet

1 stk
MOQ
$20
Prijs
Metrisch Geologisch de Beetjest2 van de Kernboor - 76, T2 - 86/Diamant doordrong Beetje met Hoge snelheid het boren voor hard graniet
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Reeks: De Kernbeetjes van de telefoonlijndiamant
model: De doordrongen Beetjes van de Diamantkern
boring: De Boring van de exploratiekern
boren: De boring van de telefoonlijnkern
mijnbouw: De Mijnbouw van Australië
exploratie: De Exploratie van Australië
Model No: De Kernboring van de mijnbouwexploratie
Gebruik: De Mijnbouw van Afrika
Toepassingen: De Boring van de kopermijnbouw
Hoog licht:

Het concrete Beetje van de Kernboor

,

De Boorbeetjes van de diamantkern voor Rots

Basis informatie
Plaats van herkomst: Duitsland, de V.S.
Merknaam: ROSCHEN
Certificering: ISO9001
Modelnummer: AQ, BQ, NQ, HK, PQ/AQTK, BQTK, BQ3, NQ2, NQ3, NQTT, HQ3, HQTT, PQ3, PQTT
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: houten, kartondoos
Productomschrijving

De metrische Geologische Beetjes van de Kernboor/Diamant Doordrongen Beetje met Hoge snelheid

Metrisch Geologisch de Beetjest2 van de Kernboor - 76, T2 - 86/Diamant doordrong Beetje met Hoge snelheid het boren voor graniet

Metrisch Geologisch de Beetjest2 van de Kernboor - 76, T2 - 86/Diamant doordrong Beetje met Hoge snelheid het boren voor hard graniet

Gedetailleerde Productomschrijving
Eigenschappen: Hoog Penetratietarief, Hoge snelheid, Hoge Prestaties Materiaal: Diamant
Type: De doordrongen Beetjes van de Diamantkern Gebruik: Minerale Exploratie, Minerale Exploratie
Productnaam: De Beetjes van de kernboor Kroonhoogte: 9mm, 12mm, en 16mm

De metrische Geologische Beetjes van de Kernboor/Diamant Doordrongen Beetje met Hoge snelheid

NQ Diamantbeetjes

De doordrongen Beetjes van de Diamantkern worden vervaardigd met zeer klein, hoog - kwaliteits synthetische die diamanten, gelijk door een matrijs van de metaallegering worden gemengd. De matrijs erodeert weg aan hetzelfde tarief dat de diamanten versleten en rond gemaakt worden. Aldus worden de nieuwe scherpe diamanten blootgesteld blijven snijdend door de rots. In de meeste geologische formaties, zijn de doordrongen beetjes economischer om te gebruiken dan andere beetjes.

Onze doordrongen beetjes worden vervaardigd om optimale penetratietarieven en het beetjeleven te geven, dat wordt vereist om de kosten van diamant het boren tot een minimum te beperken.

Bericht:

Het juiste beetje voor de baan selecteren, om de snelheid en de macht van uw boor voor de grootte en de diepten van de te boren gaten te beoordelen en grondvoorwaarden zoals rots typt/vorming en down-hole voorwaarden beoordelen.

Grootte:
ROSCHEN-de beetjes zijn beschikbaar in alle standaard het boren grootte. Ook, kunnen de niet genormaliseerde met maat beetjes volgens vereisten van cliënten worden geproduceerd.

Kroonhoogte:
ROSCHEN-de diepten van de aanbiedingenkroon impreg van 9mm, 12mm, en 16mm. De langere kroonhoogten verstrekken betere beetjestabiliteit en verminderde trillingen, die het beetjeleven en prestaties verbeteren.

Waterwegen:
Diverse waterwegen zijn beschikbaar voor diamant doordrongen beetjes. De verschillende waterwegen staan voor beter het spoelen in diverse grondvoorwaarden en boorsystemen toe.

Matrijs:
De ROSCHEN doordrongen beetjesmatrijzen kunnen door onze ingenieur volgens grondvoorwaarden bij het werkplaats van de cliënt worden geselecteerd.

Draden:

de standaarddieq-draden evenals de draadtypes door cliënten worden vereist zijn beschikbaar.

Specificaties

1. Hoog penetratietarief

2. goede naverkoop

3. Het lange beetjeleven bij het werken

Voordelen:

1. Snelle knipsel en boringssnelheid

2. Prestaties met lange levensuur, stabiele

3. Lage machtsconsumptie

ROSCHEN leidt fabrikant van het Doordrongen oppervlakte-vastgestelde beetje van de diamantkern, het beetje van het diamantomhulsel, het beetje van de omhulselschoen, die shell enz. uitboren.

Ook Gespecialiseerd in het produceren van varieert de hulpmiddelen van de diamantboring, zoals het doordrongen oppervlakte-vastgestelde beetje van de diamantkern, het beetje van het diamantomhulsel, de schoenbeetje van het diamantomhulsel, het beetje van de omhulselschoen, die shell, diamant shell uitboren, TC kernbeetje, TC het beetje van de omhulselschoen, TC schoenbeetje, Dun Muurbeetje, kernheftoestel, het geval van het kernheftoestel, Kernvaten, enz. uitboren die

Beschikbare grootte:

De reeks van „Q“: AQ, BQ, NQ, HK, PQ/AQTK, BQTK, BQ3, NQ2, NQ3, NQTT, HQ3, HQTT, PQ3, PQTT
T2reeks: T2 46, T2 56, T2 66, T2 76, T2 86, T2 101
T6 reeks: T6 76, T6 86, T6 101, T6 116, T6 131, T6 146, T6S 101, T6S 116
T reeks: T36, T46, T56, T66, T76, T86
Z reeks: Z46, Z56, Z66, Z76, Z86, Z101, Z116, Z131, Z146
B reeks: B36, B46, B56, B66, B76, B86, B101, B116, B131, B146
WF reeks: HWF, PWF, SWF, UWF, ZWF
GEWICHTSreeks: RWT, EWT, AWT, BWT, NWT, HWT
WM reeks: EWM, AWM, BWM, NWM, HWM
WG reeks: EWG, AWG, BWG, NWG, HWG
Anderen: NMLC, HMLC, LTK48, LTK60, BGM, NGM, ADBG, TBW, TNW, ATW, BTW, NTW, NXD3, BIJL, NX, NXC, AXT, T6H, 4 9/16, NWD4, 412F, SK6L146, TT46, TB56, TS116, CHD101.


Metrisch Geologisch de Beetjest2 van de Kernboor - 76, T2 - 86/Diamant doordrong Beetje met Hoge snelheid het boren voor hard graniet 0

ROSCHEN-Beperkte de Groep is een specialist van Duitsland van Geologische Exploratiehulpmiddelen Manufactory en leverancier die ISO verklaarde 9001-2000 zijn.

Ook is ROSCHEN een professionele en belangrijke fabrikant van geologische boringshulpmiddelen, horizontale richtingboringshulpmiddelen in wereldmarkt. Onze Hoofdproducten zijn de Installaties van de Kernboor, Kernbeetjes, die Shells, Boringsstaven, Gecementeerde Carbidetussenvoegsels, en Diverse Hulpmiddelen van de Kernboor uitboren.

Onze Technicus en managergroepen zijn allen met de ervaring van meer dan vijftig jaar op het Ontwikkelen van, het onderzoeken van en het produceren van exploratieproducten. Ten gevolge van concurrerende tarifering van onze producten de uitstekende prestaties en de zeer, minimaliseerden wij met succes de boringskosten van onze elke klant per meter.


Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Bill, George, Michael
Tel. : 8613764195009
Fax : 86-021-54380177
Resterend aantal tekens(20/3000)