Bericht versturen

Beetje van de drie Rol Tricone Boor 8 1/2 Duim voor Hardrockboring

1 stk
MOQ
Negotiate
Prijs
Beetje van de drie Rol Tricone Boor 8 1/2 Duim voor Hardrockboring
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Naam: Beetje van de drie Rol Tricone Boor
Beetjeverkoop: Tricone Boorbeetjes voor verkoop
Grootte: tricone beetjegrootte
gebruik: tricone beetje voor goed het boren
Gebruik: gebruikte tricone beetjescraigslist
Beetjekoper: Tricone beetjeimporteur
Type: De Boorbeetje van de rolkegel
Reeks: tricone beetjes van Hughes
Reeks Nr: Tricone Beetje Drie de drie-Kegel van het de Rotsbeetje van het Rolbeetje Tricone beetje
typ nr: Tricone Beetje
tricone beetjetype: Het beetjeontwerp van de rolkegel
Reeksnaam: Tricone de Boorbeetjes van de Rolkegel
Typenaam: TRI-CONE BOORbeetjes - BEETJES VAN DE ROLkegel 3“ 4“ 6“ 8“
goede kwaliteitsbeetjes: professionele het hulpmiddelleverancier van de rotsboring
Hoog licht:

Beetje van 8 1/2 Duim Tricone Boor

,

harde rotsboring

,

Tricone beetje 8 1/2 van TCI“

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ROSCHEN
Certificering: ISO, API
Modelnummer: 8 1/2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: poly houten doos
Levering vermogen: 10000 PCS
Productomschrijving


Beetje van de drie Rol Tricone Boor 8 1/2 duim voor Hardrockboring

Beschrijvingen:

Tricone beetje is een belangrijk hulpmiddel voor olieboring, zullen zijn prestaties een directe invloed op het boren kwaliteit, boringsefficiency en boringskosten hebben. Tri-cone beetjeontwerp is gebaseerd op praktische die ervaring, met vallen en opstaanmethode wordt gecombineerd, herhaalde ontwerp en berekening, is de ontwerpnauwkeurigheid laag, is de lange cyclus, het moeilijk om de ontwerpkwaliteit te verbeteren, en elke berekening kan een boor, slechts lage efficiency ontwerpen.

Drie de grootteprofiel van het rolbeetje

3 7/8 (98 mm) 7 1/2 (190 mm) 10 5/8 (269 mm) 16 (406 mm) 800 mm 4 5/8 (118 mm) 7 7/8 (200 mm) 11 5/8 (295 mm) 17 1/2 (445mm) 900mm 5 7/8 (149mm) 8 1/2 (216mm) 12 1/4 (311mm) 26 (660mm) 1200mm 6 (152mm) 9 1/2 (241mm) 13 5/8 (346mm) 500mm 6 1/2 (165 mm) 9 7/8 (250 mm) 15 1/2 (393 mm); 600 mm

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

a. Raak niet het toestel van het rolbeetje wanneer het aansluiten van en het leegmaken van het beetje.

b. om de modder schoon te houden om blokkerend beetje van wateroog te verhinderen, dat het boorbeetje beïnvloedt.

c. de controle van de boorsnelheid om plotselinge weerstand te verhinderen, zodat de boor van de rolkegel om een beter effect te spelen.

d. Houd in goede staat beide pompen.

e. houd de bodem van goed schoon, van de boor, boor in de modderschraper of behandel de bron met staal, vaak controle de buigtang en de verkoophulpmiddelen van de speldeprikverzekering om bron dalende voorwerpen te verhinderen.

f. besteed aandacht aan de boor om gladde boring, Dun-boring te verhinderen.

g. Ontmoette een bizarre boring, boringstijd om de het boren parameters aan te passen.

h. De boor van het boorbeetje aan het eind, de eerste cyclus van ongeveer 10 minuten, met 1-2 ton in ongeveer 0,5 meters, zette langzaam aan 6-8 ton het boren onder druk. Boor gelijk om plotselinge schade aan de opening te verhinderen, boordruk over het algemeen niet meer dan 10 ton. Wanneer u langzame boring ontmoet, om te analyseren, als het wegens mezzanine om geduldig te zijn is, voeg blind boor geen druk toe.

Tri-cone boorbeetje is één van het wijdst gebruikte boringsbeetje, met brede aanpassing aan de grond, het hoge penetratietarief kenmerken van de machine. Tricone beetje van de knipselstructuur, lagerstructuur, sluitencomponenten, olieverbinding, pijpapparaten, zoals meer dan 20 soorten componenten. Tricone beetjeclassificatie

1. Dragend Type: Rolling en duidelijke lagers

2. Verzegelend type: rubberverbinding en metaalverbinding

3. Volgens de vaste tanden zijn verdeeld in: Inkepings (carbidetanden) Tricone beetje Tricone beetje en van het malentoestel (staaltanden)


Het werk principe:

Tricone beetje in de gewicht-druk en boorkoordomwenteling onder de actie van tanden verpletterde en eet in de rots, terwijl het glijden om wat scheerbeurt en rots te veroorzaken. Wanneer de rolkegel op de bodem van de rol, de tanden op de kegel, in de vorming op zijn beurt beïnvloedt, kan deze rol deel uitmaken van dieptepunt het verpletteren, terwijl de rol van de rol samen met het het scheren effect van het wegsnijden van de overblijvende tanden tussen het andere Deel van de rots, zodat de bodem van de volledig gebroken rots, goed kan worden uitgebreid.


Productvoordelen:

De boorbeetjes zijn wijdst gebruikt in olieboring en geologische boring. Tricone beetjes hebben het effect van het schommelen van, het verpletteren van en het scheren van de vormingsrots tijdens omwenteling. Daarom kan het beetje van de rolkegel aan diverse zachte, middelgrote en harde vormingen aanpassen. Vooral na de totstandkoming van de beetjes van de straal-typerol en de kegelbeetjes van de lang-pijprol, wordt de rolbeetje het boren snelheid zeer verhoogd, die een belangrijke revolutie in de ontwikkeling van de beetjes van de rolkegel is. Tricone beetje door tandtype kan in de rolbeetje van malentanden (staaltanden) worden verdeeld, beetje het van de tand (geplaatste het toestel van de carbiderol) rol opnemen; volgens het aantal rol kan in enige kegel, dubbele kegel, Tricone en multi-roller beetje worden verdeeld. In binnen- en buitenland het wijdst gebruikt, het gemeenschappelijkst is het tricone beetje.

De beetjes van de rotsboor zijn een essentieel onderdeel de olie, de exploratie en boorindustrieën, maar de beetjes van de rolkegel zijn te duur voor sommige boorindustrieën, ertoe aanzettend sommige boorindustrieën om grote secundaire de beetjesrente van de rolkegel te veroorzaken, drukken zijn lage prijs en betrouwbare kwaliteit (slechts 1/3 van zijn levensduur wordt gebruikt in olieboring) de kosten van de boorindustrie zodat de gebruikte rolbeetjes een belangrijk stuk van enkele boorindustrie zijn geworden.

TRICONE BOORbeetjes - STANDAARDverbindingsgrootte *
GROOTTE STANDAARDspeldverbinding
2 1/2“ aan 2 inclusieve 3/4“ A - AW Staaf
2 7/8“ aan 3 inclusieve 3/8“ N4 Staaf
3 1/2“ aan 4 inclusieve 1/2“ 2 3/8“ API
4 5/8“ aan inclusieve 5“ 2 7/8“ API
5 1/8“ aan 7 inclusieve 3/8“ 3 1/2“ API
7 1/2“ aan 9 inclusieve 3/8“ 4 1/2“ API
9 1/2“ aan 14 inclusieve 3/8“ 6 5/8“ API
14 1/2“ aan 18 inclusieve 1/2“ 6 5/8“ API of 7 5/8“ API
18 5/8“ aan inclusieve 26“ 7 5/8“ API of 8 5/8“ API
27“ en groter 8 5/8“ API
de *Triconebeetjes zijn beschikbaar op verzoek met alternatieve verbindingsgrootte.


Bijvoorbeeld

FJ517G drie rolbeetje

Productcategorie: Boring, exploratie, aardolie, beetje, boringstoebehoren

Productnaam: 215.9mm Jianghan metaal legde het beetje van de drie rolkegel in

Producttype: FJ517G


Structurele eigenschappen:

1. Drijvende dragende structuur, het drijvende element door de elasticiteit met hoge weerstand, hoge, weerstand op hoge temperatuur, de hoge kenmerken van de slijtageweerstand van nieuwe materialen, de oppervlakte van de stevige smeermiddelbehandeling. Het verminderen van de relatieve lineaire snelheid van het dragende paar vermindert de temperatuurstijging van de wrijvingoppervlakte, die het dragende leven en de dragende betrouwbaarheid in hoge druk of hoge snelheids het boren de omstandigheden kan effectief verbeteren.

2 het gebruiken van high-precision metaalverbinding. De metaalverbinding bestaat uit een goed ontworpen metaalzegelring aangezien de lager as dynamische verbinding, twee hoog-elasticiteits rubber activerende ring in het van de tandpalm en kegel het verzegelen gebied als statische verbinding, de geoptimaliseerde verbindingscompressie wordt gevestigd om ervoor te zorgen dat twee A metaalring het verzegelen de oppervlakte altijd goed contact handhaaft.

3. De kegel van het balsluiten, om aan hoge snelheid aan te passen.

4. Met een volledig rubberreservoir dat differentiële druk beperkt en boringsvloeistof verhindert het smeringssysteem in te gaan, verstrekt het een goede smeringswaarborg voor het dragende systeem.

5. Keur nieuw vet goed dat tot op hoge temperatuur van 250 ° C en anti-wear bestand is.

6 tussenvoegsels met carbide met hoge weerstand en de tanden van het hardheids, het optimale ontwerp van het aantal tandenrijen, tanden, tandhoogte en het unieke profiel van de legeringstand, geven volledig spel aan de hoge slijtageweerstand en de uitstekende scherpe capaciteit van het beetje. De oppervlakte die van de het beetjetand van de staaltand nieuwe slijtvaste materialen lassen, terwijl het handhaven van het hoge penetratietarief van de boring van het staalbeetje terwijl het verbeteren van het leven van de beetjesnijder.

Rubberverbindings tricone beetje

Productinleiding: H de reeksboor is o-Vormig rubber verzegeld glijdend dragend beetje, dat hoger gewicht-op-beetje bij normale snelheid kan weerstaan.

Productcategorie: Boring, exploratie, aardolie, beetje, boringstoebehoren

De belangrijkste structurele eigenschappen:

1. Het gebruik van carbide met hoge weerstand en de tanden van het hardheids, verbetert de effectweerstand van tanden om het gebroken tandtarief te verlagen;

Het geoptimaliseerde ontwerp van het aantal tanden, het aantal tanden, tandhoogte en het unieke profiel van de legeringstand, geeft volledig spel aan de beetje scherpe capaciteit en de scherpe snelheid;

3. Gebruikend de kegel van het onverwacht-slotsluiten, kan hoge drukboring weerstaan;

de legering van de het inlegselvermindering van de 4 kegellas, verbetert de capaciteit van het anti-beetlager;

5. Het gebruik van hoogst verzadigde nitril rubbero-ring, de geoptimaliseerde verbindingscompressie verhoogt de dragende verbindingsbetrouwbaarheid;

6. Goedkeurend een volledige rubberzak van de olieopslag die het drukverschil kan beperken en de boringsvloeistof verhinderen het ingaan van het smeringssysteem, het verstrekken van goede smering voor het dragende systeem en het normale werken van de ringsverbinding van „O“ en het verbeteren van het beroepsleven van het boorbeetje te verzekeren;

7. Met slijtage 250 ℃ en scheur op hoge temperatuur, lage van het nieuwe vet om het van het de smeringssysteem van de boorverbinding te verbeteren vermogen op hoge temperatuur.

Voor meer informatie tevreden om te contacteren:

ROSCHEN-INC.
ROSCHEN GROUP LIMITED
ROSCHEN HOLDINGS LIMITED

Skype: ROSCHEN.TOOL, ROSCHEN_GROUP

WeChat: +86-137 6419 5009; +86-135 8585 5390

WhatsApp: +86-137 6419 5009; +86-135 8585 5390

E-mail: roschen@roschen.com; roschen@roschen.net

Website: http://www.roschen.com; http://www.roschen.net

http://www.roschen.cn; http://www.roschendrill.comSleutelwoorden:

tricone rolbeetje
Tricone de Boorbeetjes van de Rolkegel
Tricone Rotsbeetjes
de rotsbeetjes van de waterput
rolbeetjes voor verkoop
tricone rotsbeetje
de beetjes van de kegelboor
tricone boorbeetje
tricone beetjes van Hughes
de boorbeetjes van de rolkegel
de rots beet grootte
TRI-CONE BOORbeetjes - BEETJES VAN DE ROLkegel 3“ 4“ 6“ 8.
het beetje van de het beetjeboor van tricone beetjerol
Tricone Beetjes van de Rotsrol - Fabrikanten, Leveranciers
Tricone Boorbeetjes, Rolkegel
Tri-Cone Boorbeetjes
Tricone Beetje: Boormateriaal
het beetje van de rolkegel
tricone beetje
tricone beetjes
tricone beetjes iadc 537
tricone beetjes voor verkoop
tricone beetjegrootte
tricone beetjegrafiek
tricone beetjebedrijf
tricone beetjeassemblage
tricone beetjeverkoop
tricone beetjes
tricone beetjesfabrikant
tricone beetjes voor verkoop op craigslist
tricone beetjesleverancier
tricone beetjes in Houston
tricone beetjes op craigslist
tricone beetje voor goed het boren
gebruikte tricone beetjescraigslist
tricone beetjegewicht
tricone boorbeetjes
tricone rotsbeetje
tricone beetjes van Hughes
het beetje van de kegelboor
tci tricone beetje
Tricone beetje voor goed het boren (middelgrote uitgeput)
PDC-beetje voor goed het boren
Veelvoudige Tricone Beetjes
Tricone Beetje
Boorbeetje
Goed Boringsbeetje
Boringsinstallatie
De Beetjes van de rotsboor
Het Beetje van de waterput
Het Beetje van de olieboor
Goed Borend
Goed Boormateriaal
De Boringsinstallatie van de waterput
Tricone Beetjeverkoop
Uitbarsting (goed het boren)
Boringsmodder
Boringsinstallatie
Boor (olie)
Het diepe goed boren
Underbalancedboring
Waterput
Handboek die goed methodes boren
Het doopsgezinde goed boren
Sludging
Trikegelbeetje
Tricone Beetjesleveranciers
Tricone Beetjesfabrikanten
Tricone Beetjesleveranciers van China
Tricone Beetjesfabrikanten van China
Tricone Beetjesleveranciers in China
Tricone Beetjesfabrikanten in China
Tricone Beetjes
Tricone Beetjesleveranciers
Tricone Beetjesfabrikanten
Tricone Roterende Boorbeetjes
tricone boorbeetjes voor verkoop
tricone beetje voor goed het boren
tricone beetjegewicht
gebruikte tricone beetjescraigslist
tricone beetjes voor verkoop
tci tricone beetje
tricone beetjes van Hughes
tricone boorbeetje
Tricone Rotsbeetjes
Tricone Beetje
Tricone Boorbeetjes
Amerikaanse Tricone Beetjes
Baker Hughes Tricone Roller Cone Drill Beetjes
De Boorlevering van Amerika
America West die Levering boren
Boorlevering
De Boring van de exploratiekern
tricone boorbeetjes voor verkoop
tricone beetje voor goed het boren
tricone beetjegewicht
gebruikte tricone beetjescraigslist
tricone beetjes voor verkoop
tci tricone beetje
tricone beetjes van Hughes
tricone boorbeetje
Tricone Rotsbeetjes
Tricone Beetje
Tricone Boorbeetjes
Amerikaanse Tricone Beetjes
Baker Hughes Tricone Roller Cone Drill Beetjes
De Boorlevering van Amerika
America West die Levering boren
Boorlevering
De Boring van de exploratiekern

Voor meer informatie, gelieve te contacteren:


Skype: ROSCHEN.TOOL, ROSCHEN_GROUP

WeChat: +86-137 6419 5009; +86-135 8585 5390

WhatsApp: +86-137 6419 5009; +86-135 8585 5390

E-mail: roschen@roschen.com; roschen@roschen.net

Website: http://www.roschen.com; http://www.roschen.net

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Bill, George, Michael
Tel. : 8613764195009
Fax : 86-021-54380177
Resterend aantal tekens(20/3000)