Bericht versturen

Hoe te om het type van diamantbeetje volgens de aard van de rots en de het boren methode te kiezen

July 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het type van diamantbeetje volgens de aard van de rots en de het boren methode te kiezen

1) PDC-het beetje, het vlakke polycrystalline diamantbeetje en het oppervlakte opgezette beetje worden over het algemeen gebruikt voor zachte, middelgrote harde en volledige homogene rotsen.

2) De doordrongen beetjes worden over het algemeen gebruikt voor harde, harde, gebroken, gebroken en hoogst schurende rotsen.

3) Het harde beetje van de matrijsdiamant wordt geselecteerd voor zachte rots met sterke abrasiveness, ruwe korrel en gebroken.

4) Het zachte beetje van de matrijsdiamant wordt geselecteerd voor harde, zwakke schurende, met fijne korrels en intacte rots („het glijden“ vorming).

5) Als er een tegenspraak tussen abrasivity en hardheid is, is het onderworpen aan abrasivity. Bijvoorbeeld, in het geval van rotsen met sterke abrasivity en hoge hardheid, zou de extra harde matrijs moeten worden geselecteerd. Anders, zal de matrijs snel gedragen worden door de rotsen en het beetje zal zijn het werk capaciteit verliezen.

6) De hoogwaardige en met fijne korrels diamant zou wegens de complexe rotsvorming en sterkere abrasiveness moeten worden geselecteerd.

7) De rots heeft sterke abrasiveness, vrij gebroken en ruwe deeltjes. De matrijs met hoge diamantconcentratie wordt geselecteerd.

8) Als de rots zacht is, gebroken, schurend en hard, zou het doordrongen diamantbeetje met multipijp en grote pijp moeten worden geselecteerd, anders, het beetje met multipijp en de kleine pijp zou moeten worden geselecteerd.

9) Het bereik Application van typische de lippenvorm van het diamantbeetje is als volgt

①Vlak gebaseerd. Er zijn het lopen in proces nadat het gat wordt verminderd, en de normale lengte kan slechts worden bereikt nadat het gat in een micro- boog wordt gemalen. Slechte stabiliteit, gemakkelijk om boorgat buigen te veroorzaken, algemeen gebruikt in het boren hard en middelgrote schurende rots.

②De lip is cirkel. Het kan de aanvankelijke het malen tijd verkorten, en in middelgrote harde en middelgrote schurende rotsen vaak gebruikt.

③Halfronde lip. De binnen en buitenrand van de lip wordt versterkt, geschikt voor harde en schurende rots.

④Gestapte lip (enige of veelvoudige stappen). Het wordt algemeen gebruikt in draadlijn het uitboren en andere dikke muurboren om gebroken vrije oppervlakte te veroorzaken. Het heeft goede het boren stabiliteit en bepaald antiafwijkingseffect. Het is geschikt voor middelgrote harde zwakke schurende rotslaag.

⑤Kegellippenoppervlakte (binnenkegel, buiten biconical kegel,). Bij de bodem van het gat, heeft het goede stabiliteit en begeleiding, die voor afwijkingspreventie bevorderlijk is. Het wordt vaak in draadlijn gebruikt die beetje uitboren.

⑥De lip van de bodemnevel. De gatenbodem is gewassen schoon, die het terugwinningstarief in gebroken rots kan verbeteren, maar de verwerking is complex.

⑦Concentrische getande lip. De resultaten tonen aan dat er vele vrije oppervlakten bij de bodem van het gat zijn, en het ruwe rotspoeder is nuttig aan diamantknipsel; De vereiste asdruk is klein, en het heeft ook de functie van antiafwijking; Het is geschikt voor harde, dichte en zwakke schurende rotsen.

⑧Net hoekige trapezoïdelip. Het contactgebied met de rots bij de bodem van het gat is klein, is de specifieke druk groot, en de pijp is groot. Het is geschikt voor de vorming en heeft een bepaald breed spectrum, maar het is niet geschikt voor de gebroken vorming.

⑨De selectie van de lip van het neigende beetje. Een beetje met kleine kromming buiten de bodemlip voor takpunt moeten zou worden geselecteerd die, doen afwijken om rots lateraal te nemen en nieuwe gaten te maken; om de levensduur en de kwaliteit van het neigende beetje te verbeteren kan een beetje met grotere kromming buiten de bodemlip voor gatenbodem het neigen worden geselecteerd. Het lippencentrum van het neigen van beetje zou het „dode punt“ van nul snelheid moeten vermijden.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Bill, George, Michael
Tel. : 8613764195009
Fax : 86-021-54380177
Resterend aantal tekens(20/3000)